nike outlet printable coupon january 2013 inbetweeners gifts uk love bug gifts clairol semi permanent hair color discontinued bazil restaurant coupons free bestbuy gift card scams text

BAllet

Leer ballet

Klassiek ballet is een gracieuze dansstijl die een uitstekende basis vormt voor elke danser.  Lange lijnen, uitgedraaide bewegingen en lichtheid van de sprongen zijn belangrijke elementen bij van het klassiek ballet. Je werkt vaak (als warming up) aan de barre. Los van de barre werk je staand en bewegend door de ruimte naar de principes van het klassiek ballet aan je kracht, souplesse, ewegingskwaliteiten en conditie. Daarbij zijn dansgevoel, presentatie en natuurlijk dansplezier belangrijke ingrediënten! Je leert arm- en voetposities en allerlei passen. In de danspassen worden langzame bewegingen afgewisseld met snelle, sprongen en draaien. Je zult versteld staan hoe snel je wegwijs bent in de techniek, logica en terminologie.
Einde van de les doen wij nog het vrij dansen met de kinderen waar zij met alle plezier de gehele zaal gebruiken.

Wat je gaat leren

Arm- en
voetposities

Begrijp snel de terminologie

Maak kennis met technologie, logica

Spitzenles

Dansen op spitzen is dé droom van elk balletmeisje.

Wij bieden spitzenlessen voor dansers waarvan de voeten redelijk zijn uitgegroeid en die hun benen zodanig hebben ontwikkeld om op spitzen te kunnen dansen. Het is een vereiste dat je ervaring hebt in klassiek ballet. Ook is onze spitzenles bij Acrofitt alleen mogelijk als tweede les in de week, naast een klassieke balletles.

Wanneer mag je op spitzen dansen?

Dansen op spitzen is een bijzonder gevoel en is voor vele leerlingen een droom om te mogen doen. Tegelijkertijd is het keihard werken en is het niet voor iedereen weggelegd. Er dient eerst voldoende kracht, lichaamsbeheersing en concentratie te zijn opgebouwd voordat je op spitzen mag leren dansen.
Spitzenlessen zijn alleen te volgen na toestemming van de docent en in combinatie met een aansluitende balletles.